Afhaalapparaat – Apotheek Gelders Eiland – Lobith

Apotheek Gelders Eiland

Afhaalapparaat

Afhaal apparaat in Lobith

Wilt u uw medicijnen ophalen wanneer het u uitkomt? Maak dan gebruik van ons afhaalapparaat in Lobith of in Pannerden. Wij leggen uw medicijnen in het apparaat nadat uw bestelling klaar is. Zo hoeft u niet in de apotheek te wachten. Deze service is kosteloos. U krijgt van ons een berichtje per SMS en/of email als de bestelling opgehaald kan worden uit het apparaat. Wij moeten daarom wel uw mailadres en mobiele telefoonnummer weten.

Na ontvangst van de aanmelding, zullen wij STANDAARD uw bestellingen in het apparaat leggen. U hoeft er dus niet meer om te vragen. Ook medicijnen die u voor het eerst krijgt, zullen wij in het apparaat leggen. Wij bellen u dan op voordat wij het in het apparaat leggen. Dan spreken wij het juiste gebruik van het medicijn met u door.

Hoe werkt het?
U meldt zich aan voor deze service. Wij hebben vervolgens uw email en telefoonnummer nodig (als we die niet al hebben). Voortaan gaan uw bestellingen in het afhaalapparaat. U krijgt een SMS en Email met een persoonlijke ophaalcode. Die toetst u in op het apparaat en uw bestelling kunt u uit het apparaat halen. Simpel! U kunt langs komen wanneer u dat uit komt zonder dat u hoeft te wachten.

Wij vragen u om uw bestelling binnen 2 dagen, maar liefst zo snel mogelijk, op te halen. Door dat te doen, kunnen meer mensen gebruik maken van het apparaat, omdat deze minder snel ‘vol’ is. Bedankt voor uw medewerking!

Klik hier voor een introductie film van het apparaat.

Stap 1 van 3
Persoonsgegevens

Geboortedatum
Geslacht

Stap 2 van 3
Adresgegevens

Vul als volgt in: 1234AB.
Vul als volgt in: 0123456789.
Vul als volgt in: naam@domein.nl

Stap 3 van 3
Samenvatting

Persoonsgegevens

Achternaam
Tussenvoegsel
Voorletters
Voornaam
Geboortedatum
--
Geslacht

Adresgegevens

Straatnaam en Huisnummer
 
Toevoeging
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
Mobiel nummer
E-mailadres
Land
Toestemming gebruik n.a.w. gegevens t.b.v. inplannen afspraak

Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacystatement. Door op 'Aanmelding versturen' te drukken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord